Archeologisch onderzoek Landgoed Verboom, Alphen aan den Rijn edwinlog 16 september 2021

Archeologisch onderzoek Landgoed Verboom, Alphen aan den Rijn

Ter hoogte van de Westkanaalweg 18 in Alphen aan den Rijn wordt een nieuw landgoed ontwikkeld, Landgoed Verboom. Het volledige plangebied is 7 hectare groot en gelegen in de polder Oudshoorn. Met de ontwikkeling wordt het perceel getransformeerd naar een openbaar toegankelijk landgoed met daarin een bijzonder woonmilieu met in totaal 4 woningen. Het bestemmingsplan, opgesteld door adviseurs van Lodewijck Groep in opdracht van ontwikkelaar Vink Bouw, is op 16 juli 2020 vastgesteld.

In het bestemmingsplan is vastgelegd dat voorafgaand aan de sloop- en graafwerkzaamheden aanvullend archeologisch onderzoek uitgevoerd moet worden. Afgelopen week is het noodzakelijke veldwerk uitgevoerd door archeologisch bureau RAAP in opdracht van Lodewijck Groep.

Lodewijck Groep werkt met vele specialistische bureaus samen en kan voor u de noodzakelijke milieu- en omgevingsonderzoeken uitvoeren en coördineren, zo ook archeologisch onderzoek.

Meer informatie over het toekomstige landgoed is te vinden op https://landgoedverboom.nl/

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via telefoon 085 401 05 67 of e-mail info@lodewijckgroep.nl. Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?