Over ons edwinlog 25 oktober 2023

Over ons

Een frisse blik op Ruimtelijke Ordening, Bestuursrecht & Omgevingsrecht​

Lodewijck Groep beantwoordt ruimte- en omgevingsvraagstukken, waarbij we waarde toevoegen aan de leefomgeving en onze klanten totaal ontzorgen op het gebied van ruimte- & omgevingsrecht. Onze enthousiaste specialisten werken nauw samen met onze opdrachtgevers en hebben een frisse blik op vraagstukken door specifieke ervaring en up-to-date kennis & kunde. Wij zijn deskundig op alle aspecten van het omgevingsrecht en ruimtelijke ordening. Samen bedenken we oplossingen die aansluiten bij de hedendaagse vragen, eisen & wetgeving. Oplossingen waar anderen op voort kunnen bouwen.

De experts van Lodewijck Groep geven onafhankelijk advies en vervullen op locatie of vanuit onze eigen kantoren te Schiphol-Rijk en Zwolle, opdrachten voor overheden (gemeenten en omgevingsdiensten), projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, bouwbedrijven, aannemers en architectenbureaus.

1
Sinds 2011

Ruim 10 jaar specialistische ervaring in ruimtelijke ordening, bestuurs- en omgevingsrecht.

2
Met recht deskundig

Wij maken enkelvoudige en complexe ruimte- & omgevingsvraagstukken in- en overzichtelijk.

3
Onafhankelijk

Voor overheden en particuliere / private opdrachtgevers voegen we waarde toe aan de leefomgeving.

Samen maken we het verschil voor onze toekomstige leefomgeving
Lodewijck Groep - omgevingswet
Maatschappelijk betrokken

De maatschappelijke betrokkenheid van Lodewijck Groep is niet alleen verankerd in de inhoudelijke processen van ons werk, maar ook in de verantwoorde manier waarop wij zakendoen en de omgang met onze medewerkers, klanten en de gemeenschap.

Cursus omgevingswet
Up-to-date kennis & kunde

Vanuit Lodewijck Groep wordt er veel tijd geïnvesteerd in onderlinge samenwerking en het up-to-date houden van kennis. Zo worden er met regelmaat kennis- en netwerkbijeenkomsten gehouden en bieden we ook op maat in-company trainingen aan.

Over ons
Kom jij ons team versterken?

Wil jij samen met onze klanten waarde toevoegen aan de veranderende maatschappij en invulling geven aan onze toekomstige leefomgeving bij ons adviesbureau of als expert aan de slag bij onze opdrachtgevers? Bekijk dan onze vacatures.

Met recht deskundig

De specialistische kennis van onze professionals op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht en bestuursrecht wordt door onze opdrachtgevers enorm gewaardeerd.

Onze klanten kunnen bouwen op onze deskundigheid. We hebben de afgelopen jaren keer op keer onze toegevoegde waarde bewezen. Wij zijn er dan ook trots op dat diverse gemeenten, waaronder Zaanstad, Leiden en Delft, alsmede bouwondernemingen en projectontwikkelaars, waaronder Van Wijnen, Thunnissen Ontwikkeling en MEER Vastgoed, tot onze klantengroep gerekend kunnen worden.

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?