Voorontwerpbestemmingsplan ‘Twee Getuigen – Kloosterbos’ Brielle edwinlog 17 maart 2022

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Twee Getuigen – Kloosterbos’ Brielle

In opdracht van en in samenwerking met ABB Bouwgroep heeft Lodewijck Groep gewerkt aan de herontwikkeling van twee nieuwe woonwijken in Brielle. Gezamenlijk omvatten de plannen de realisatie van 84 woningen in verschillende typologieën en prijsklassen. De herontwikkeling wordt juridisch-planologisch mogelijk gemaakt met het nieuwe bestemmingsplan, opgesteld door adviseurs van Lodewijck Groep.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft inmiddels ter inzage gelegen, ook heeft een (digitale) informatieavond plaatsgevonden waarbij een adviseur van Lodewijck Groep aanwezig was. Op dit moment worden de ingediende inspraakreacties en vooroverlegreacties beantwoord in een Nota inspraakreacties. Vervolgens wordt het ontwerpbestemmingsplan gereed gemaakt om ter inzage gelegd te worden.

Wij zullen u gedurende de procedure op de hoogte houden van de plannen en de voortgang. Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkeling? Kijk dan vooral even op de projectwebsite via https://www.tweegetuigen.nl/

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via telefoon 085 401 05 67 of e-mail info@lodewijckgroep.nl. Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?