Ruimtelijke Onderbouwing voor nieuwbouw clubhuis Koninklijke HFC edwinlog 24 maart 2020

Ruimtelijke Onderbouwing voor nieuwbouw clubhuis Koninklijke HFC

In opdracht van HeikoHulsker architecten werkt Lodewijck Groep aan de ruimtelijke onderbouwing voor het nieuwe clubhuis van Koninklijke HFC. Lodewijck Groep ondersteunt HeikoHulsker architecten bij het opstellen van de ruimtelijke onderbouwing. Hiermee wordt onderbouwd dat de schetsvoorstellen en het bijbehorende plan voldoen aan een ‘goede ruimtelijke onderbouwing’ en dat het initiatief past binnen het omgevingsbeleid van de gemeente Haarlem. In deze ruimtelijke onderbouwing beschrijft Lodewijck Groep o.a. de uitvoerbaarheid en haalbaarheid van de ruimtelijke ontwikkeling.

Over het nieuwe ontwerp

Het nieuwe clubhuis grijpt nog vast aan een deel van het oude, maar is hoofdzakelijk nieuwbouw. Door de heroriëntering richt het gebouw en de geïntegreerde, deels overdekte tribune zich mooi op het hoofdveld. De basis van kleedkamers op de begane grond zorgen dat de kantine, het biljart en de vergaderzalen daarboven goed zicht hebben op de velden. De hoge kap met houten spanten geven de binnenruimte een klassiek karakter dat goed past bij deze Koninklijke club.

Wilt u meer weten over een ruimtelijke onderbouwing of bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 401 05 67 of info@lodewijckgroep.nl

Beeldmateriaal: HeikoHulsker architecten. 

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?