Adviesopdrachten regio Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer edwinlog 29 april 2019

Adviesopdrachten regio Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer

Lodewijck Groep heeft reeds een langdurige samenwerking met MEER Vastgoed, actief in de regio Haarlemmermeer, Schiphol en Aalsmeer. MEER Vastgoed houdt zich bezig met ontwikkelen in de ruimste zin van het woord: woningen, bedrijfsunits, medische centra en transformatie behoren tot het portfolio.

Lodewijck Groep biedt MEER Vastgoed advies en ondersteuning en geeft inzicht in de verschillende ruimtelijke procedures en de bijbehorende juridische aspecten om een initiatief zo te onderbouwen binnen het omgevingsbeleid dat er ruimte wordt geschept en procedures kunnen worden doorlopen om het initiatief echt werkelijkheid te maken.

Het allereerste project dat MEER Vastgoed en Lodewijck Groep met elkaar oppakten, was het project Wilgenlaan in Zwanenburg. Een uitdagende en complexe case waarbij het ging om het verplaatsen van een bestaande bedrijfshal en het realiseren van nieuwe woningen. Hierbij had MEER Vastgoed niet alleen te maken met de gemeente maar ook met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gezien de locatie ten opzichte van Schiphol Airport en aspecten uit het Luchthavenindelingbesluit Schiphol (LIB) ten aanzien van bebouwing en gebruiksfuncties in het gebied rond de luchthaven. Een uitdagend project waarbij delen reeds zijn uitgevoerd, maar bepaalde zaken met de gemeente voor deze ontwikkeling nog lopen en waarbij Lodewijck Groep MEER Vastgoed nog steeds inhoudelijk ondersteund. Ook bij andere ontwikkelingen doet MEER Vastgoed een beroep op de kennis en expertise van Lodewijck Groep.

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?