Gunning opdracht ‘Vlietvoorde’ – ontwikkelcombinatie BPD en Schouten Bouw edwinlog 19 maart 2019

Gunning opdracht ‘Vlietvoorde’ – ontwikkelcombinatie BPD en Schouten Bouw

De ontwikkelcombinatie BPD en Schouten Bouw heeft Lodewijck Groep de adviesopdracht Vlietvoorde gegund! De nieuw te ontwikkelen woonbuurt Vlietvoorde in de gemeente Leidschendam-Voorburg houdt op een bijzondere en natuur inclusieve manier rekening met het eeuwenoude landschap. Het waardevolle landschap en de historie worden optimaal benut.

De planontwikkeling van Vlietvoorde omvat het ontwikkelen en realiseren van drie deelgebieden waar natuur en landschap voor flora, fauna en mens centraal staan. De gebiedsontwikkeling ligt in de Duivenvoordecorridor tussen de bebouwde kom van Voorschoten en Leidschendam. In het open groene landschap wordt een groen woonmilieu gerealiseerd voor circa 122 woningen in drie verschillende landschappelijke woongebieden: het Bos, de Kreek en de Plas.

Inmiddels heeft de startbijeenkomst met de opdrachtgever, de gemeente en Lodewijck Groep plaatsgevonden en is het team van Lodewijck Groep gestart met de eerste fase in het proces om tot het nieuwe bestemmingsplan te komen. De adviseurs van Lodewijck Groep zijn gestart met het opstellen van een Nota van Uitgangspunten, het toetsen van de omgevingsaspecten en het coördineren van de benodigde aanvullende Omgevingsonderzoeken. Op basis daarvan alsmede de besluitvorming binnen de gemeente hierover, zal vervolgens het nieuwe Bestemmingsplan verder worden opgesteld.

Een interessante en uitdagende opdracht om aan te mogen werken!

Bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking!
T 085 401 05 67
E info@lodewijckgroep.nl

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?