Terugblik 10-jarig bestaan: 10 jaar dienstverlening voor gemeente Leidschendam-Voorburg edwinlog 20 april 2021

Terugblik 10-jarig bestaan: 10 jaar dienstverlening voor gemeente Leidschendam-Voorburg

In het kader van het 10-jarig bestaan van Lodewijck Groep, staan we deze maand stil bij onze dienstverlening aan de gemeente Leidschendam-Voorburg, onze opdrachtgever waarvoor we vanaf het eerste uur werken.

In de afgelopen 10 jaar hebben onze specialisten de gemeente Leidschendam-Voorburg op diverse terreinen ondersteund met advisering binnen het ruimtelijke domein, waaronder het voeren van juridisch-planologische procedures.

Deze juridisch-planologische procedures omvatten zowel de uitgebreide Wabo-procedures, kleinere projecten als advisering in grotere, langlopende projecten. Een voorbeeld van laatstgenoemde betreft onze bijdrage aan de herontwikkeling van Winkelcentrum Leidsenhage tot de ‘Mall of the Netherlands’. Het nieuwe winkelcentrum is recent geopend.

Ook heeft Lodewijck Groep de gemeente Leidschendam-Voorburg mogen bedienen met het opstellen van bestemmingsplannen, waaronder bestemmingsplannen voor het plangebied, gelegen in de Duivenvoordecorridor, het landelijk gebied tussen Leidschendam-Voorburg en Voorschoten.

Onze planschadejuristen hebben de afgelopen jaren diverse risicoanalyses opgesteld en de gemeente geadviseerd omtrent planschade. Voor de afdeling VTH, hebben we meerdere juridische handhavingsopdrachten verricht.

Op adhoc basis hebben we de gemeente bijgestaan in een grote en complexe Wob-procedure, waarbij een door ons samengesteld projectteam werd ingezet voor zowel de juridische inhoud als het analyseren van documenten.

Concluderend, een fijne opdrachtgever, waarvoor we onze expertises en ervaring vandaag de dag blijven inzetten!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?