DIENSTVERLENING

Strategisch advies Omgevingswet

Aangezien er veel verandert met de inwerkingtreding van de Omgevingswet, kan het voor u als initiatiefnemer in sommige gevallen veel verschil uitmaken of uw juridische procedure onder het huidig recht nog wordt opgestart, of onder de Omgevingswet.

Tot en met 31 december 2023 mogen procedures onder het huidig recht nog worden opgestart. Eikpunt hierbij is het moment van indienen van de omgevingsvergunningaanvraag óf, bij een bestemmingsplan-procedure, het moment van terinzagelegging van het ontwerp-bestemmingsplan. Kortom: er zijn veel verschillende keuzes te maken voor u als initiatiefnemer. Strategisch advies omtrent keuzes met betrekking tot het moment van indienen van vergunningsaanvragen kan hierbij van essentieel belang zijn.

Lodewijck Groep kan u voorzien van dit strategisch advies en samen met u kijken wat voor uw specifieke project de gunstigste te bewandelen route is, en de kansen/risico’s voor u uiteen te zetten.

• Strategisch advies Omgevingswet

Wat kan Lodewijck Groep voor u betekenen:

  • Het opstellen van strategisch advies met betrekking tot de Omgevingswet voor een concreet project;
  • U van strategisch advies voorzien over diverse ruimtelijke procedures onder de Omgevingswet en de verschillen ten opzichte van het huidig recht;
  • Samen met u en de gemeente in gesprek treden over de te volgen ruimtelijke procedure met betrekking tot de naderende inwerkingtreding van de Omgevingswet.

Lodewijck Groep adviseert overheden (gemeenten en omgevingsdiensten), projectontwikkelaars, bouwondernemingen, advies- en ingenieursbureaus, architectenbureaus en particulieren.

Door te kiezen voor Lodewijck Groep, werkt u samen met een gespecialiseerd adviesbureau in de ruimtelijke ordening. De dienstverlening van Lodewijck Groep is erop gericht u volledig te ontzorgen. Door samen te werken met Lodewijck Groep bent u verzekerd van actuele kennis en kunde. De uitgebreide expertises van onze specialisten zorgen ervoor dat uw projecten, procedures en onderzoeken van het begin tot het einde worden begeleid.

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot strategisch advies over de Omgevingswet en bent u benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 401 05 67 of info@lodewijckgroep.nl

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?