Opstellen principeverzoek in de gemeente Loon op Zand edwinlog 8 juni 2021

Opstellen principeverzoek in de gemeente Loon op Zand

Namens één van onze opdrachtgevers stelt Lodewijck Groep een principeverzoek op voor een beoogde ontwikkeling in Loon op Zand. Het doel van deze ontwikkeling is het verbreden van een bestaande zorgbestemming waardoor ook vitale 60+ers hier kunnen wonen.

Zoals eerder bericht in het door ons gepubliceerde artikel ‘De ontwikkeling van zorgvastgoed in de ruimtelijke ordening’ is de vraag naar nieuwe vormen van wonen voor ouderen sterk in opkomst in Nederland. Door het verbreden van de bestemming kunnen vitale ouderen in de nabijheid van leeftijdsgenoten wonen en hoeven ouderen als ze later wel zorg nodig hebben niet nogmaals te verhuizen. De aanwezigheid van de noodzakelijke zorg en het kunnen blijven wonen in een bekende omgeving (zowel fysiek als sociaal) is een absolute pré.

Lodewijck Groep is blij hier een bijdrage aan te leveren en zou graag zien dat ook andere gemeenten en initiatiefnemers hier meer aandacht voor vragen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via telefoon 085 401 05 67 of e-mail info@lodewijckgroep.nl. Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?