Lodewijck Groep raamcontractant gemeente Amsterdam! edwinlog 18 oktober 2021

Lodewijck Groep raamcontractant gemeente Amsterdam!

Met bijzonder veel genoegen maken wij bekend dat de gemeente Amsterdam, Lodewijck Groep heeft geselecteerd als een van de raamcontractanten na een Europese Aanbestedingsprocedure. Iets waar wij als team bijzonder trots op zijn!

Vandaag vieren wij de ondertekening van onze raamovereenkomst met de gemeente Amsterdam voor het perceel Omgevingsrecht. Lodewijck Groep is hiermee officieel ‘preferred supplier’ geworden. De focus van de samenwerking ligt op het bieden van extra ondersteuning door onze experts (detachering) als ook het geven van juridisch advies op het gebied van omgevingsrecht en ruimtelijke ordening voor diverse onderdelen van de gemeente Amsterdam. De raamovereenkomst is van toepassing op de clusters Ruimte & Duurzaamheid en Grond & Ontwikkeling als ook het Juridisch Bureau en de stadsdelen.

“De gemeente Amsterdam is op deze manier verzekerd van praktische slagkracht, juridische kennis en kruisbestuiving om ruimte- en omgevingsvraagstukken inhoudelijk te beantwoorden en het proces te begeleiden. Met onze frisse blik gaan wij ons de komende jaren inzetten voor de beste dienstverlening aan de gemeente Amsterdam met kansen op mooie opdrachten voor onze collega’s!”, aldus een enthousiaste Cees Kraaij, directeur van Lodewijck Groep.

Voor meer informatie over de inhoud van deze samenwerking of beschikbare functies binnen dit raamcontract, kun je contact opnemen met Cees Kraaij (directeur) op 085 – 401 05 67.

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?