Project Vijfhoek in Purmerend edwinlog 16 juli 2020

Project Vijfhoek in Purmerend

In opdracht van een vastgoed- en projectontwikkelaar stelt Lodewijck Groep een nieuw bestemmingsplan op voor de locatie Beemsterburgwal te Purmerend. Het plangebied, project Vijfhoek, is gelegen in het noordelijke deel van de oude vestingstad Purmerend, welke herkenbaar is aan de puntvormige structuur op de scheiding tussen land en water. Het plangebied grenst aan het Noord-Hollands kanaal en de Beemsterringvaart.

Planontwikkeling met historisch aanzicht

Beoogd wordt om aan de Beemsterburgwal, Beemstersteeg en Kanaalstraat in Purmerend 54 wooneenheden te realiseren. De appartementen worden gerealiseerd over meerdere bouwlagen, met een maximum van vijf lagen. De woningen zullen een oppervlakte hebben tussen de 40 en 141 m2 en vallen in de koop- en de huursector voor onder andere starters.

Met de ontwikkeling wordt niet alleen het aantal woningen in de gemeente Purmerend vergroot, ook wordt het verbroken gevelaanzicht aan de Beemsterburgwal in ere hersteld. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met het historische aanzicht van de Beemsterburgwal.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via telefoon 085 401 05 67 of e-mail info@lodewijckgroep.nl. Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?