Bestemmingsplan ‘Biezenlanden, Boskoop’ onherroepelijk edwinlog 14 september 2021

Bestemmingsplan ‘Biezenlanden, Boskoop’ onherroepelijk

In een eerder bericht hebben wij u geïnformeerd over de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Biezenlanden, Boskoop’ door de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn. Het bestemmingsplan is naar aanleiding van een aantal zienswijzen aangepast, op deze manier is tegemoetgekomen aan de indieners. Na de vaststelling heeft het bestemmingsplan conform de landelijke wetgeving voor 6 weken ter inzage gelegen voor de zogenaamde beroepstermijn. Gedurende de beroepstermijn zijn er geen beroepen ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, hiermee is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.

Met het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan kan de realisatie van 23 vrijstaande woningen (in de vorm van zelfbouw) opgestart worden. De betrokkenheid van Lodewijck Groep bij dit project is met het onherroepelijk in werking treden van het bestemmingsplan geëindigd. Wij wensen de toekomstige bewoners veel woonplezier.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies via telefoon 085 401 05 67 of e-mail info@lodewijckgroep.nl. Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?