Vormvrije m.e.r.-beoordeling edwinlog 30 september 2023

Vormvrije m.e.r.-beoordeling

Vormvrije m.e.r.-beoordeling

Bij kleinschalige projecten is een vormvrije m.e.r.-beoordeling noodzakelijk om uit te kunnen sluiten dat het project nadelige gevolgen heeft voor het milieu. Hiervoor moet een motivering worden gegeven in de vorm van een (vormvrije) m.e.r.-beoordeling. Deze motivering moet zijn gebaseerd op een toets die qua inhoud aansluit bij de uitgebreide m.e.r.-beoordeling. De diepgang is echter anders en er zijn geen vormvereisten.

Voor elke aanvraag waarbij een vormvrije m.e.r.-beoordeling aan de orde is, moet door het bevoegd gezag een m.e.r.-beoordelingsbesluit worden genomen. Lodewijck Groep heeft veel ervaring met het opstellen van dergelijke rapportages, bijbehorend aan een ruimtelijke onderbouwing of bestemmingsplan.

litho-800x950-clone-1-ph.png
Lodewijck-Groep-ontwikkeling.jpg
Voor wie
Wat kunnen wij voor u betekenen?
  • Opstellen vormvrije m.e.r.-beoordeling.

Dit stellen wij op voor initiatiefnemers, bouw/infra, projectontwikkelaars, architectenbureaus en woningcorporaties.

Meerwaarde Lodewijck Groep

Door te kiezen voor Lodewijck Groep, werkt u samen met een gespecialiseerd adviesbureau in de ruimtelijke ordening. De dienstverlening van Lodewijck Groep is erop gericht u volledig te ontzorgen. Door samen te werken met Lodewijck Groep bent u verzekerd van actuele kennis en kunde. De uitgebreide expertises van onze specialisten zorgen ervoor dat uw projecten, procedures en onderzoeken van het begin tot het einde worden begeleid.

Meer informatie aanvragen


    ‘Door het geven van deskundig advies, de inzet van gedreven experts en het afwegen van ieders belangen, geven wij samen met onze opdrachtgevers invulling aan onze leefruimte, passend binnen de gestelde wet- & regelgeving.’

    Chat openen
    Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
    Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?