MILIEU- & OMGEVINGSONDERZOEKEN

VORMVRIJE M.E.R.-BEOORDELING

Bij kleinschalige projecten is een vormvrije m.e.r.-beoordeling noodzakelijk om uit te kunnen sluiten dat het project nadelige gevolgen heeft voor het milieu. Hiervoor moet een motivering worden gegeven in de vorm van een (vormvrije) m.e.r.-beoordeling. Deze motivering moet zijn gebaseerd op een toets die qua inhoud aansluit bij de uitgebreide m.e.r.-beoordeling. De diepgang is echter anders en er zijn geen vormvereisten.

Voor elke aanvraag waarbij een vormvrije m.e.r.-beoordeling aan de orde is, moet door het bevoegd gezag een m.e.r.-beoordelingsbesluit worden genomen. Lodewijck Groep heeft veel ervaring met het opstellen van dergelijke rapportages, bijbehorend aan een ruimtelijke onderbouwing of bestemmingsplan.

Wat kan Lodewijck Groep voor u betekenen?

  • Opstellen vormvrije m.e.r.-beoordeling.

Dit stellen wij op voor initiatiefnemers, bouw/infra, projectontwikkelaars, architectenbureaus en woningcorporaties.

De dienstverlening van Lodewijck Groep is erop gericht u volledig te ontzorgen. Door samen te werken met Lodewijck Groep bent u verzekerd van actuele kennis en kunde. De uitgebreide expertises van onze specialisten zorgen ervoor dat uw projecten, procedures en onderzoeken van het begin tot het einde worden begeleid.

Wilt u meer weten over onze milieu- & omgevingsonderzoeken en bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 401 05 67 of info@lodewijckgroep.nl

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?