Welkom Mitchel Koppers, Junior Milieuadviseur

Vanuit onze raamovereenkomst met de gemeente Zaanstad is, na een uitgebreide selectieprocedure, onlangs Mitchel Koppers bij Lodewijck Groep gestart. De komende 1,5 jaar volgt Mitchel het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject bij Lodewijck Groep en is hij gelijktijdig aan de slag als Junior Milieuadviseur bij de gemeente Zaanstad. Mitchel wordt klaargestoomd om na zijn detacheringsperiode verder als adviseur binnen de gemeente Zaanstad te kunnen werken.

Mitchel heeft een bachelor in Sociale Geografie en Planologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en een master Industrial Ecology behaald aan de Technische Universiteit Delft en Universiteit Leiden.

Bij de gemeente Zaanstad gaat Michel zich bezighouden met het adviseren bij bouw- en transformatieprojecten op het gebied van verschillende milieuthema’s, waaronder geur, geluid, luchtkwaliteit en milieuzoneringen.

Een eerste project waar Mitchel binnen de gemeente Zaanstad bij is betrokken, is de transformatie van het Meneba-terrein naar wonen. Deze oude zetmeelfabriek aan de Zaan wordt deels gesloopt en getransformeerd naar woningen. Bij dit project gaat Mitchel zich bezighouden met het toetsen van de relevante milieuaspecten. Daarnaast werkt hij mee aan het nieuwe beoordelingskader voor plan MER met betrekking tot de thema’s gezondheid en veiligheid.

Wij heten Mitchel van harte welkom en wensen hem een hele mooie en leerzame tijd!

 

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?