Welkom aan onze nieuwe collega’s!

Deze maand is het team van Lodewijck Groep uitgebreid met 3 nieuwe medewerkers. Wij stellen hen graag voor:

  • Audrey Schra is bij Lodewijck Groep gestart als Junior Jurist Omgevingsrecht. Audrey heeft reeds gemeentelijke ervaring opgedaan bij de gemeenten Oldebroek en Raalte.
    Audrey is een ambitieuze Junior Jurist Omgevingsrecht, Lodewijck Groep investeert dan ook in haar verdere ontwikkeling door ons opleidingstraject binnen het ruimtelijke domein. Onderdelen die hierbij aan bod zullen komen betreffen o.a. Bestemmingsplanprocedures, Planschade, Wabo, Milieu- en omgevingsaspecten en de Omgevingswet.
    Binnenkort start Audrey met haar detacheringsopdracht bij de gemeente Haaksbergen. Audrey gaat het team van beleidsmedewerkers en vergunningverleners ondersteunen, waarbij zij actief mee zal denken in (ontwikkel)opgaven, door uit te zoeken wat de mogelijkheden en risico’s zijn van ontwikkelingen en welke procedure bij twijfel het beste gevolgd kan worden. Ook zal zij meewerken aan de voorbereiding van de invoering van de Omgevingswet.

Audrey Schra

  • Clarissa Mornout-Guijt is een zeer ervaren Adviseur Ruimtelijke Ordening met een schat aan gemeentelijke werkervaring. Zo heeft Clarissa onder andere gewerkt bij de gemeente Haarlemmermeer en HLTsamen.
    Door haar brede ervaring binnen verschillende juridische aspecten (wonen, economische zaken, Ruimtelijke Ordening) heeft Clarissa een brede blik ontwikkeld die zij nu inzet binnen onze adviespraktijk, waar zij opdrachten uitvoert voor zowel gemeenten als ontwikkelaars.

Clarissa Mornout-Guijt

  • Donna Weel is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft haar Master in Urban and Regional Planning behaald. Voorafgaand aan de master heeft Donna haar Bachelor gehaald in Cultureel Erfgoed, waarin zij ook werkervaring heeft opgedaan tijdens o.a. een stage bij de gemeente Alkmaar en een functie naast haar studie bij de gemeente Amsterdam als Klantmedewerker Erfpacht & Uitgifte. Donna is bij Lodewijck Groep gestart met het Traineeship Ruimtelijke Ordening, Bestuurs- & Omgevingsrecht. Naast dat Donna het opleidingstraject volgt, werkt zij ook aan opdrachten in onze adviespraktijk.

Donna Weel

Wij wensen onze nieuwe collega’s heel veel succes in hun nieuwe functie, maar bovenal heel veel werkplezier!

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?