Uit onze adviesprakijk: recent gegunde opdrachten

De afgelopen weken heeft de adviespraktijk van Lodewijck Groep mooie en diverse adviesopdrachten gegund gekregen.

Zo hebben we van een vastgoedontwikkelaar voor twee detailhandelsontwikkelingen, in Bilthoven en Doetinchem, opdrachten gekregen voor het opstellen van de ruimtelijke onderbouwingen en het verzorgen van de benodigde omgevingsonderzoeken. Voor deze projecten hebben we eerder de planschade risicoanalyses opgesteld.

Daarnaast hebben we van initiatiefnemers voor een aantal woningbouwontwikkelingen in Zuid-Holland, de opdracht gekregen voor het opstellen van het bestemmingsplan en de ruimtelijke onderbouwing. Deze opdrachtgevers zijn we tevens in de voorfase van dienst met het opstellen van onze quickscan alsmede met het begeleiden van de planologisch juridische procedure.

Van het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam hebben wij de opdracht gekregen voor het opstellen van de ruimtelijke onderbouwing ten behoeve van de herontwikkeling en uitbreiding van de Osdorpergracht.

Prachtige opdrachten waar wij met veel plezier aan werken!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 401 05 67 of info@lodewijckgroep.nl

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?