Terugblik hoogtepunten 2018

Het team van Lodewijck Groep kijkt met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we als team niet stil hebben gezeten:

  • Zo hebben we met elkaar onze dienstverlening verder doorontwikkeld, met een TOENAME van NIEUWE opdrachtgevers en TEVREDEN TERUGKERENDE OPDRACHTGEVERS. Zowel voor projectmatige inzet van onze professionals op locatie als adviesopdrachten vanuit onze kantoren.
  • Dat brengt ons gelijk bij het volgende hoogtepunt! De opening van onze TWEEDE VESTIGING in TILBURG. Een prettige en centrale uitvalsbasis in de provincie Noord-Brabant.
  • 2018 was ook het jaar waarin Lodewijck Groep RAAMCONTRACTANT is geworden van de GEMEENTE AMSTERDAM n.a.v. een Europese Aanbestedingsprocedure. Wij bieden extra ondersteuning door onze experts (detachering) en geven juridisch advies op het gebied van Omgevingsrecht en Ruimtelijke Ordening voor diverse onderdelen van de gemeente Amsterdam.
  • We zijn GEGROEID! In het aantal opdrachten, maar zeker ook als het gaat over de omvang van ons team. We hebben meerdere nieuwe collega’s mogen verwelkomen van JUNIOR tot SENIOR als ook enthousiaste en leergierige TRAINEES.
  • We hebben onze TOEGEVOEGDE WAARDE mogen laten zien bij diverse projecten als het gaat om: juridisch planologisch advies, bestemmingsplannen, quickscans, vergunningsmanagement en begeleiding, advisering omtrent de aanstaande Omgevingswet en nog veel meer.

Wij kijken uit naar een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen!
Ook in 2019 staan wij weer voor je klaar met een frisse blik op ruimtelijke ordening!

Fijne jaarwisseling!
Het team van Lodewijck Groep

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?