Bestemmingsplan Vlietlocatie Maassluis

Home > Bestemmingsplan Vlietlocatie Maassluis

Bestemmingsplan Vlietlocatie Maassluis

In opdracht van vastgoed- en projectontwikkelaar ABB Bouwgroep stelt Lodewijck Groep voor de binnenstedelijke ontwikkeling van ‘De Vlietlocatie’ in Maassluis een nieuw bestemmingsplan op. Op de locatie en de aangrenzende openbare ruimte worden commerciële ruimten, appartementen en grondgebonden woningen gerealiseerd.

Inhoud planontwikkeling

In het plangebied zijn verschillende functies aanwezig. Naast wonen zijn ook detailhandel, horeca, dienstverlening en andere kleine bedrijfsmatige functies aanwezig. Deze functiemix is van oudsher in de binnenstad aanwezig. Rondom het plangebied zijn tevens woningen gevestigd. Dit zijn woningen met uiteenlopende bouwjaren.

Het planinitiatief ‘De Vlietlocatie’ in Maassluis maakt deel uit van ontwikkelingsprogramma ‘Sluispolder-West’. Binnen het plangebied vinden de volgende ontwikkelingen plaats:

  • Realisatie van grondgebonden woningen ter plaatse van het seniorencomplex De Vliet;
  • Verplaatsing van de supermarkt aan de Lange Boonenstraat naar de Vlietlocatie ter plaatse van het seniorencomplex De Vliet;
  • Realisatie van sociale huurwoningen boven de supermarkt ter plaatse van het seniorencomplex De Vliet;
  • Realisatie van commerciële ruimte met bovenop appartementen ter plaatse van het bestaande parkeerterrein tussen de Boogertstraat, Anne de Vriesstraat en Sluispolderkade;
  • Herinrichting van de openbare ruimte en het parkeerterrein tussen de Boogertstraat, Anne de Vriesstraat en Sluispolderkade.

Locatie plangebied in Maassluis.

Informatie:

  • Klant:ABB Bouwgroep
Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?