Onze nieuwe website staat online!

Lodewijck Groep heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website. Met de livegang van onze nieuwe website, lanceren wij eveneens onze nieuwe propositie: EEN FRISSE BLIK OP RUIMTELIJKE ORDENING. De frisse groene kleur doet al iets vermoeden…

Fris (bijvoeglijk naamwoord) helder, jong, nieuw, spontaan, zuiver en opwekkend. Bekende uitspraken zijn: een frisse kijk op iets hebben [zonder vooroordelen] en ergens kijk op hebben [er deskundig in zijn].

Door onze jarenlange ervaring als partner van overheden en private partijen op alle aspecten van het omgevingsrecht en ruimtelijke ordening, weten we waarin wij het verschil kunnen maken. Onze medewerkers zijn gepassioneerd bezig met hun vak en passen up-to-date kennis en kunde toe. We kijken altijd verder dan de gebaande wegen en zoek naar efficiënte oplossingen waar alle betrokken partijen baat bij hebben. Lodewijck Groep is dé frisse blik op uw ruimte- & omgevingsvraagstukken!

Met ons team van enthousiaste professionals werken wij aan ruimte- en omgevingsvraagstukken. Samen met onze opdrachtgevers onderzoeken wij mogelijkheden voor gebieden en gebouwen. Wij zijn deskundig op alle aspecten van het omgevingsrecht en ruimtelijke ordening en bedenken oplossingen die aansluiten bij de hedendaagse vragen, eisen & wetgeving. Oplossingen waar anderen op voort kunnen bouwen. De experts van Lodewijck Groep geven onafhankelijk advies en vervullen op locatie of vanuit ons eigen kantoor op Schiphol-Rijk opdrachten voor overheden (gemeenten en omgevingsdiensten), projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, bouwbedrijven, aannemers en architectenbureaus in heel Nederland.

Bij de website is gekozen voor een nieuw format waarbij het verhaal achter Lodewijck Groep goed verteld kan worden. Op de nieuwe website staan wij uitgebreid stil bij onze expertises, lichten wij onze werkzaamheden toe vanuit interessante projecten en vertellen we hoe het is om bij Lodewijck Groep te werken. In de loop van de tijd zullen de verhalen uit de praktijk worden uitgebreid.

Chat openen
Kunnen we je ergens mee van dienst zijn?
Welkom bij Lodewijck Groep! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee van dienst zijn?